Prekių katalogas

SYIS AMINO-COMPLEX AMPOULES amino komplekso ampulės intensyviam veido odos drėkinimui (10 ampulių * 3 ml)

  • Kraunamos nuotraukos

    SYIS AMINO-COMPLEX AMPOULES amino komplekso ampulės intensyviam veido odos drėkinimui (10 ampulių * 3 ml)

    Kodas: 142680
    Kaina 1190
    Šią prekę turime sandėlyje.

    Jeigu prekės sandėlyje pritrūktų, pristatymas gali užtrukti . Tuomet informuosime Jus papildomai.


     

    Atsiprašome, bet ši prekė išparduota. 
    Apie numatomą pristatymo terminą kreipkites į parduotuvės administraciją +370 678 26 146

    Gamintojas
    SYIS
  • Aminokompleksinės ampulės SYIS
    Aminokompleksinės ampulės skirtos odai, kuriai reikia intensyvaus drėkinimo ir glotninimo. Dėl labai efektyviai atrinktų aminorūgščių ampulių sudėtis imituoja NMF (natūralų drėkinimo faktorių). Natūralios kilmės bevandenis betaino ekstraktas ir hialurono rūgštis žymiai pagerina odos drėkinimą, stiprina apsauginį barjerą, užtikrina veiksmingą ir ilgalaikę apsaugą. Dėl sudėtyje esančio provitamino B5 ampulės pasižymi raminančiomis ir raminančiomis savybėmis. 

    Veikliosios SYIS ampulių medžiagos:

    Pantenolis
    Pantenolis, provitaminas B5. Vitamino B yra kiekvienoje gyvoje odos ir plaukų ląstelėje. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio regeneracijos procesus. Suteikia odai glotnumo pojūtį. Tai gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį turintis ingredientas. Lengvai įsiskverbia į odą, sumažina vandens netekimą per epidermį ir efektyviai drėkina odą, todėl ji tampa švelni ir elastinga. Naudinga gydant žaizdas ir nedidelius odos pažeidimus bei gydant randus.

    Natrio laktatas
    Natrio laktatas – vienas iš natūralaus drėkinimo faktoriaus (NMF) junginių, pasižymi stipriu drėkinamuoju poveikiu, prasiskverbia pro raginį sluoksnį, jį minkština ir palaiko drėgmę. Rekomenduojama visų tipų odai, ypač sausai ir dehidratuotai. Jis taip pat turi antibakterinių savybių. 

    Natrio hialuronatas
    Hialurono rūgštis yra natūraliai organizme esantis ingredientas. Padidina audinių (epidermio, kolageno ir elastino skaidulų) elastingumą. Jis skatina epitelio ir dermos regeneraciją. Hialurono rūgšties kiekio sumažėjimas yra viena iš odos sausėjimo ir raukšlėjimo priežasčių. Jo unikali savybė yra didelis vandens surišimo ir sulaikymo gebėjimas. Gerai sudrėkintas epidermis tampa lygus, stangresnis ir elastingas bei padidina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į odą.

    Natrio PCA
    Piroglutamo rūgšties natrio druska – medžiaga, galinti surišti didelį kiekį vandens. Jis rūpinasi tinkamu odos ir plaukų drėkinimo lygiu, yra NMF dalis - natūralus drėkinamasis faktorius, apsaugo nuo per didelio vandens netekimo iš odos, lengvai prasiskverbia į atitinkamus epidermio sluoksnius, sukuria apsauginę plėvelę ant odos, lygina, maitina, drėkina, suteikia odai sveiko švytėjimo, akivaizdžiai suminkština epidermį. 

    PCA
    Piroglutamo rūgštis – higroskopinis komponentas, turintis galimybę surišti vandenį. Tai taip pat yra NMF, natūralaus odoje esančio drėkinančio faktoriaus, sudedamoji dalis. Pagrindinis jo panaudojimas – sumažinti vandens nutekėjimą per odą, sukuriant ant jos paviršiaus apsauginę plėvelę. Tai taip pat neleidžia kosmetinei masei išsausėti.

    Prolinas
    Prolinas – yra endogeninė aminorūgštis, atlieka pagrindinį vaidmenį kolageno gamyboje. Kosmetikoje jis turi stiprų senėjimą stabdantį ir raukšles mažinantį poveikį: stangrina, stangrina ir tonizuoja odą, atnaujina kolageno skaidulas, mažina suglebimą ir gerina veido ovalą; pašalina strijas ir mažina raukšles. Stipriai drėkina: kontaktuodamas su vandeniu, turi didžiausią gebėjimą surišti vandenį (tarp aminorūgščių).

    Argininas
    L-argininas – aminorūgštis, gaunama iš rudojo cukraus; pakelia karbamido kiekį odoje (stipresnis nei išoriškai tepamas karbamidas). Padidina epidermio drėkinimą, stiprina lipidų barjerą, minkština, gydo ir ramina sudirgimus, turi raukšlių ir lyginamųjų savybių. 

    Lizinas HCL
    Lizinas – aminorūgštis, drėkinanti, maitinanti medžiaga, antioksidantas. Stimuliuoja baltymų sintezę odoje, skatina plaukų augimą, kondicionuoja, drėkina, lygina ir stiprina odą ir plaukus. Pasižymi raukšlių mažinimo savybėmis, stiprina jautrią ir alergišką odą.

    Treoninas
    Α-Amino-β-hidroksisviesto rūgštis, organinis cheminis junginys, elektriškai neutrali egzogeninė aminorūgštis. Jis skatina odoje esančių baltymų, kolageno ir elastino sintezę, pasižymi priešraukšlinėmis savybėmis, neleidžia prarasti stangrumo ir elastingumo, stiprina odos atsparumą išorės veiksniams ir alergenams. Jis turi odą ir plaukus glotninančias bei regeneruojančias savybes.

    Glicinas
    Glicinas - Baltymų alifatinė ir endogeninė aminorūgštis. Jis atsiranda organizme, yra vienas iš kolageno komponentų ir veikia kaip neurotransmiteris. Ingredientas, naudojamas kosmetikoje nuo raukšlių ir spuogų. Regeneruoja odą, skaistina, drėkina ir stiprina.

    Alaninas
    Alaninas – viena iš aminorūgščių. Drėkina, maitina ir stangrina odą, lygina ir minkština epidermį. Tai taip pat maskuojanti medžiaga kosmetikoje, mažinanti nepageidaujamus kvapus.

    Betainas
    Betainas – hidrofilinis junginys, turintis stiprų drėkinamąjį poveikį, natūrali aminorūgštis, pasižyminti puikiomis drėkinamosiomis ir raminančiomis savybėmis. Jis, be kita ko, naudojamas odos sudirgimams numalšinti, pvz., po cheminio šveitimo. Jis apsaugo ląstelių membranas ir, svarbiausia, turi savybę surišti vandenį – taigi ir drėkinamųjų savybių. Betainas vis dažniau naudojamas kosmetikos gamyboje, ypač jautriai ir sausai odai. 

    Serinas
    Serinas – tai aminorūgštis, turinti priešuždegiminių savybių. Tai pagreitina odos regeneraciją, taip pat aktyvina kolageno gamybą. Turi drėkinamąjį poveikį. Be to, plaukų gaminiuose jis turi antistatinį poveikį, neutralizuoja paviršiaus elektros krūvį, apsaugo nuo statinio krūvio ir palengvina išsipainiojimą. 

    Talpa: 10 ampulių po 3 ml