Prekių katalogas

Privatumo politika

  •  2022-06-20

    PRIVATUMO POLITIKA

    Šioje privatumo politikoje (toliau – Privatumo politika) Jums pateikiame informaciją, kaip GRANATA UAB, juridinio asmens kodas 304177766, registruotos buveinės adresas Europos pr. 122, Kaunas 46351, Lietuva (toliau – Duomenų valdytojas) tvarko Jūsų asmens duomenis http://www.salonams.eu/ elektroninėje parduotuvėje.

    Su Duomenų valdytoju galite susisiekti šiais kontaktais: 

    Tel.: +(370) 678 26146

    El. paštas: info@salonams.eu

    Adresas: Panerių gatvė 45, Vilnius 03202, Lietuva

    Kokius Jūsų asmens duomenis mes tvarkome?

    Tikslas

    Duomenys

    Teisinis pagrindas

    Saugojimo laikas

    Kam galime perduoti?

    Sutarčių su juridiniais asmenimis sudarymas ir vykdymas

    Vardas, pavardė, kontaktinė informacija, susirašinėjimo turinys, kiti sutartyje esantys duomenys.

    Teisėtas interesas vykdyti veiklą

    10 metų po sutarties galiojimo pabaigos

    -

    Sutarčių su fiziniais asmenimis sudarymas ir vykdymas

    Vardas, pavardė, adresas, el. pašto adresas, telefono numeris.

    Sutartis

    10 metų po sutarties galiojimo pabaigos

    Mokėjimo paslaugų teikėjai

    Užsakymo pristatymas

    Vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, adresas, siuntų savitarnos terminalo informacija, siuntos numeris.

    Sutartis

    10 metų po sutarties galiojimo pabaigos

    Kurjerių tarnybos, pristatymo paslaugų teikėjai, paštas

    Mokėjimo grąžinimas

    Vardas, pavardė, banko sąskaitos numeris, kiti rekvizitai

    Sutartis, teisinė prievolė

    10 metų po mokėjimo pavedimo

    Mokėjimo paslaugų teikėjai

    Vartotojų paskyrų internetinėje svetainėje sukūrimas ir administravimas

    Vardas, pavardė, paskyros vardas ir slaptažodis, telefono numeris, el. pašto adresas, adresas

    Sutartis

    2 metus po paskutinio prisijungimo prie paskyros dienos

    -

    Komunikacija su svetainės lankytojais

    Vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas

    Teisėtas interesas užtikrinti kokybę

    1 metus po užklausos išsprendimo dienos

    -

    Tiesioginė rinkodara (naujienlaiškiai, kvietimai į renginius, panašių prekių ar paslaugų siūlymas)

    Vardas, pavardė, el. paštas, tel. numeris

    Sutikimas

    2 metus po sutikimo gavimo

    Naujienlaiškių siuntimo sprendimas

    Teisėtas interesas siūlyti panašias prekes / paslaugas klientams

    2 metus po to, kai asmuo įsigijo prekių ar paslaugų

    Socialinių tinklų paskyrų administravimas

    Unikalus ID, IP adresas, įrenginio informacija.

    Sutikimas / Teisėtas interesas bendrauti su klientais

    Kol socialinio tinklapio lankytojas yra paskyrų sekėjas

    Socialinis tinklas (bendri valdytojai)

    Kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis socialiniuose tinkluose?

    Informaciją, kurią mums pateikiate socialinės žiniasklaidos priemonėmis lankydamiesi mūsų paskyrose (įskaitant pranešimus, laukelių „Like“ naudojimą, bei kitą komunikaciją), mes kontroliuojame bendrai su socialinių tinklų valdytojais, kaip bendri asmens duomenų valdytojai. 

    Šiuo metu turime šias paskyras socialiniuose tinkluose:

     

    Rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

    Kam galime perduoti Jūsų asmens duomenis?

    Mes galime perduoti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, tarpininkams, paslaugų teikėjams, tokiems kaip skolų administravimą ar išieškojimą vykdančioms įmonėms, archyvavimo paslaugas teikiančioms įmonėms, teisines, rinkodaros paslaugas, IT paslaugas teikiantiems asmenims ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje. 

    Taip pat mes galime atskleisti informaciją apie Jus, jei turime padaryti tai pagal įstatymą arba siekdami apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų asmens duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums), taip pat ketinant perleisti bendrovės veiklos ar jos turto dalį ar reorganizuoti bendrovę ar vykdant šiuos procesus, atskleidžiant Jūsų asmens duomenis (potencialiam) veiklos ar jos dalies įgijėjui, kitiems reorganizavimo dalyviams.

    Kaip tvarkomi Jūsų asmens duomenys?

    Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Duomenų valdytojas, tiek nustatydamas asmens duomenų tvarkymo priemones, tiek paties duomenų tvarkymo metu, įgyvendina tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Atitinkamos priemonės nustatomos atsižvelgiant į pavojus, kurie kyla dėl asmens duomenų tvarkymo. 

    Kokios yra Jūsų teisės? 

    Žemiau pateikiame informaciją apie Jūsų teises, susijusias su Duomenų valdytojo vykdomu Jūsų asmens duomenų tvarkymu, ir atvejus, kada šiomis teisėmis galite pasinaudoti. Jei norite gauti daugiau informacijos apie savo teises ar jas įgyvendinti, susisiekite su mumis šioje Privatumo politikoje nurodytu el. pašto adresu.

    • Jūs galite bet kada susisiekti su mumis ir pasiteirauti, ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis. Jei mes saugome ar bet kokiu būdu naudojame Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę su jais susipažinti. Norėdami tai padaryti, pateikite mums rašytinį prašymą šioje Privatumo politikoje nurodytu el. pašto adresu. Mes Jūsų prašymo įvykdymo tikslu galime Jūsų paprašyti patvirtinti savo asmens tapatybę. Teikdami tokį prašymą, laikykitės sąžiningumo ir protingumo principų. 
    • Jei esate pateikę mums sutikimą dėl Jūsų duomenų tvarkymo, jį galite bet kada atšaukti šioje Privatumo politikoje nurodytu el. pašto adresu. 
    • Jūs turite teisę prašyti mūsų ištaisyti bet kokius turimų duomenų netikslumus. Tokiu atveju mes galime paprašyti Jūsų patvirtinti ištaisytą informaciją.
    • Jūs turite teisę prašyti mūsų ištrinti Jūsų asmens duomenis. Ši teisė įgyvendinama BDAR 17 straipsnyje numatytais atvejais.
    • Jūs turite teisę prašyti mūsų riboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba jų netvarkyti.
    • Jūs turite teisę į duomenų, kurie tvarkomi automatizuotomis priemonėmis ir kuriuos iš Jūsų gavome Jums sutinkant arba sutarties sudarymo tikslais, perkėlimą. Jums pasinaudojus šia teise, Jūsų prašymu perkelsime Jūsų pateiktų duomenų kopiją.
    • Jūs turite teisę BDAR 21 str. nustatyta tvarka nesutikti, kad mes naudotumėme Jūsų asmens duomenis.

    Kaip galite įgyvendinti savo teises?

    Siekdami įgyvendinti savo teises, prašymus, skundus ar reikalavimus pateikite mums raštu šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktais.

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Prenumeruok naujienlaiškį ir apie vykdomas akcijas sužinok pirmas Prenumeruoti