Privatumo politika

Pirkėjų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato šios Taisyklės, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

 Pardavėjas įsipareigoja neatskleisti Pirkėjo asmens duomenų trečiosioms šalims, išskyrus Pardavėjo partnerius, teikiančius prekių pristatymo ar kitas, su Pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais Pirkėjo asmens duomenys trečiosioms šalims gali būti atskleidžiami tik LR teisės aktų numatyta tvarka.

 Pirkėjas, sutikdamas, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi prekių ir paslaugų pardavimo Pardavėjo elektroninėje parduotuvėje tikslu, taip pat sutinka, kad jo nurodytais elektroninio pašto adresu ir telefono numeriu būtų siunčiami informaciniai pranešimai, kurie būtini prekių užsakymui įvykdyti.

"www.salonams.eu" rūpinasi Jūsų duomenų saugumu.

Saugų apsipirkimą internetinėje parduotuvėje "www.salonams.eu" užtikrina saugaus ryšio SSL sertifikatas, kurį suteikė tarptautinis elektroninio parašo sertifikavimo centras Let's Encrypt! Naudojant SSL sertifikatą, informacija, siunčiama tarp lankytojo naršyklės ir "www.salonams.eu" serverio, yra šifruojama, todėl informacija tampa saugi ir nepasiekiama tretiesiems asmenims.
"www.salonams.eu" - nekaupia duomenų tokių kaip elektroninės bankininkystės prisijungimo ir mokėjimo pavedimui atlikti reikalingos informacijos, nes visą šią informaciją Jūs suvesite  tik pasirinkto banko pateiktuose puslapiuose ir todėl Jūsų mokėjimai atliekami saugiai ir patikimai. 

Saugumas

"www.salonams.eu" imasi visų priemonių, kad apsaugotų Jūsų asmeninius duomenis, įgyvendindama teisės aktų numatytas organizacines ir technines duomenų saugumo priemones. Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų. "www.salonams.eu" įsipareigoja prieš nutraukdama internetinės parduotuvės veiklą ištrinti, išskyrus saugojimą visų savo klientų asmeninius ir padarytų užsakymų duomenis.

Informacija dėl nepilnamečių

Mes rekomenduojame nepilnamečių tėveliams ar jų globėjams supažindinti savo vaikus su asmens duomenų svarbumu ir tuo, kad  juos naudoti reikia atsargiai ir atsakingai.
Nepilnamečiai neturėtų pateikti savo asmeninių duomenų "www.salonams.eu" svetainėje be savo tėvų ar globėjų sutikimo.

Jūsų teisės

Jūs kaip duomenų subjektas, turite teisę:

  1. susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;

  2. reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų nuostatų;

  3. Jūs turite teisę pakeisti savo asmeninius duomenis, išskyrus saugojimą;

  4. Jūs galite nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys;

Slapukai

Slapukai yra mažos duomenų rinkmenos, laikinai saugomos Jūsų kompiuterio kietajame diske. Informuojame, kad prisijungus prie interneto parduotuvės "www.salonams.eu", į Jūsų kompiuterį įrašomi slapukai, skirti informacijai perduoti elektroninių ryšių tinklu. Naršyklės nustatymais jūs galite ištrinti ar blokuoti visus šiuos slapukus, bet tokiu atveju dalis interneto svetainės neveiks. Akceptuodami "www.salonams.eu" Privatumo nuostatas, Jūs sutinkate, kad Jūsų kompiuteryje ar įrenginyje būtų įrašoma minėta informacija, kuri leidžia prisiminti Jūsų prekių krepšelio, kalbos, valiutos parinktis bei leidžia užtikrinti gyvą ir sklandų bendravimą su mūsų parduotuvės konsultantu ar padaryti "www.salonams.eu" patogesnę Jūsų vartojimui. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.



Taisyklių keitimas

Mes turime teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami interneto parduotuvėje. Jei Jūs po šių sąlygų pasikeitimų naudojatės interneto parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikytina, kad Jūs sutikote su sąlygų pakeitimu. Informaciją apie visus mūsų privatumo politikos pasikeitimus pranešime mūsų svetainėje ir kitose vietose, kur tai yra būtina.

Jei Jūs nesutinkate su "www.salonams.eu" privatumo politika Jūs turite teisę nesiregistruoti tinklapyje ir neužsakyti prekių ir/arba paslaugų.